• Popust
  • Svježe
ATP B-232 automatika filtere

ATP B-232 automatika filtere

 
KM 17.78

Roba
Dostupno.

ATP Prijenos filteri su dizajnirani da nastavi prenos fluida čisti i kako stalno, kao nameravao od originalnog proizvođača.Ovo je ostvarila odgovara JUGU naznakom čestica za filtriranje i tekućine tok.Svaku poruku na kraju će akumuliraju krhotine iz normalno pohabao.Ključno je da prenos fluida je cist tako da ventil tijelo i druge vitalne sastojke ne postati začepljen da ih pravim in-operable.By redovno zameniti tvoju poruku filter, ti ćeš biti produziti tvoj prenos život i izbjegavanje mogućnost skupo popravke.
Ekskluzivni 3 Ruku Pan Poludela je inovativan pokvario rješenje izmislili ATP.To karakteristike malo licemjerna munju rupa koje drži pan strijele na mestu za postavljanje, koje mogu biti identificirani malim karticama na vanjski kordon.3 Ruku zadržavanje karakteristika visoko glomazna instalaciju proces mnogo lakše.
Materijal sastav poludela je i jedinstvena.Vlaknasti pokvario valove malo sa prvi vrućine ciklus, sprječavajući curenje informacija dugoročno i puni u mane na pana i prijenos površinu.Osobina takođe osigurava prijenos pan strijele ne opustim tokom vremena, zbog proširena je otišao.
O ATP Auto-moto : ATP je osnovan na 1. jul 1955. Kompanija je inovator prijenos izgraditi opremu i, tokom godina, proširila svoju proizvod nudi uključiti automatika filter za to, popravimo stvari, kablove, flywheels i prsten brzine, kabini filteri i hemikalije.2001 Graywerks od ATP linija je upoznao.Ovu liniju sastoji od auspuh razdjelnika, harmonijske balancers, tajming pokriva i motor i prijenos tave.ATP Automotive nastoji pružiti najbolji kvalitet dijelove za svoj cijenjeni mušterije.Kompanija je u potpunosti rebranded kao ATP Automotive u 2014.


Detalji

Izbor kupaca