• Popust
  • Svježe
top4cus 38mm Verzija Moderne Vežite Kožni Kaiš Pametan Gledati Bend Zamjenu za 38mm Jabuka Gledati Sve Modeli - Mornarica

top4cus 38mm Verzija Moderne Vežite Kožni Kaiš Pametan Gledati Bend Zamjenu za 38mm Jabuka Gledati Sve Modeli - Mornarica

 
KM 13.29

Roba
Dostupno.

Savjetujem od top4cus :
1 : problema, kao što je : Ne uklapa, slabo magnetno, lossen, boju nestati, i sl, molim vas da kontaktirate top4cus da ima novo da se promeni.
2 : Kada zamjenu je potrebno, mi ćemo izabrati 2day isporuka ili 1day isporuka za tvoju zamjenu, ne treba da plaća li dodatne naknade ili uradimo išta.
3 : Molim te, dobro zapazio 'prodao do top4cus i ispunjavaju' prije kupovine, ne kupe lažne proizvoda iz druge prodavac u posao, čak i ako se prodavač is.com LLC.
4 : Ako ti treba više opcija (krokodilska koža bend, kožne petlji, milanska bend, silikonske sport bend, link narukvicu) za svoju jabuku sat, molim te pretražiti TOP4 CUS u .
NAPOMENA :
1. top4cus je NAS registrated zaštitni znak (Serijski Broj : 86855018) i sva prava pridržana.
Drugim prodavac : Molim te, nemoj prati prodaje svoje proizvode na posao bez naše dozvole, vec smo zatvorili jedan prodavac pre nego što smo se ne nadam se da ćeš biti drugi.
Da mušterija : Molim te, Dobro zapazio 'prodao do top4cus i ispunjavaju' prije kupovine, ne kupovinu lažnom proizvoda iz druge prodavac u listu, da ne mogu zaštiti tvoje iskustvo u kupovinu i ne bi posle prodaju službe iz top4cus.
2.Ako vam se sviđa naše proizvode i službe, molim te ostaviti 5star pregled da nam pomogne,Hvala ti!
3.Kao hightlights navedeno, imaš našu riječi.
Kako da stupim u vezu top4cus :
Možeš da vidiš informacije 'prodao do top4cus i ispunjavaju na posao, kliknite na 'top4cus prvi.
Ako koristiš telefon ili Tableta, kliknite na 'kontakt prodavač' da nas kontaktira
Ako su koristeći kompjuter, kliknite na 'postaviti pitanje' da cntact nas.
Ili ako si već kupovinu iz top4cus onda znak na tvoj račun > izabrati "tvoja naređenja" > naći tu naredbu > klik "kontakt prodavca" na desnoj strani.


Detalji

Izbor kupaca