• Popust
  • Svježe
Bay Dolini Parts10000mAh 2A Izlaz Ultra Compact USB Prenosni Punjač Vanjski Baterije Banku sa GPS PSP MP3/MP4/MP5 VEĆINA G2 G3 Neksus 4 5 Itd Xiaomi/firmu huawei/Lenovo

Bay Dolini Parts10000mAh 2A Izlaz Ultra Compact USB Prenosni Punjač Vanjski Baterije Banku sa GPS PSP MP3/MP4/MP5 VEĆINA G2

 
KM 12.84

Roba
Dostupno.

Treba velikog kapaciteta i brzo naplaćivati sa velikim portability?Sa ovom portabl moc banke, ti imaš sve!Ti nikada ne bi mogao zamisliti tako ogroman kapacitet moc banke bi biti tako prenosni i svjetlost da bi to uklapa u tvoj dlan savršeno.
Više Puta Sok :
Sa 10000m Ah kapaciteta, napunite pametan telefone 3-5 puta u potpunosti, nikada ne moraš da brineš o ponestaje snage dok je na idi. 500 + ciklus život znači da možeš očekivati da će to koristiti za godina bez provesti više teško zarađeni novac na promjeni novi iznova i iznova.
Uzmi Svoj Uređaj Optužen - Brzo :
Uključi u jednom uređaj za 2.1 maks izlaz.Poseban krug odbora dizajnirana za APPLE i Android omogućiti da, napunite pametan telefone punom brzinom.
Velike Ruke Diraj :
Svidjet će ti površinu teksturu kad primiš ovu moc banke.Tupa poliranje završiti čini više od samo moć proizvod, njeno umetničko delo!
Jednostavno i Pouzdan Koristiti :
Koristi uključena Mikro USB Kablovsku da se napuni ovo prenosni moc banke na kompjuteru ili 5 V 1 A zid punjac, pun optužba vodi oko 12 sati (u suštini preko noći).Onda iskoristi originalni naplaćivati kabl je došao sa svojim uređajem na glavni tvoja pametna telefona ili tablete, to je to!Sa ugrađenim bezbednosti zaštitu dizajn poput kratkim spojem, preko-punjenje i iznova-trenutna, ovo moc banke će automatski ugasiti da izbegnem da uništi uređaj i izaziva nesreće.
Kupi sa Povjerenje :
Mi smo uspostavljena prodavac sa velikom uslugom i gledanost, 12 mjeseci garancija ponudio od datuma kupovine, uvijek stojim iza naših proizvoda!
Specifikacije :
- Baterija Tip : Litijum Ion
- Kapacitet : 10000m Ah
- Unos : 5 V 1 A (mikro USB port)
- USB Izlaz : 5 V 1 A & 2.1 Maks
- Težinu : 13oz.


Detalji

Izbor kupaca