• Popust
  • Svježe
Luxe Bide Neo 185 Elite Niz Sveže Vode Non-Električni Mehanički Bide Wc Prilog sa Jakim Slavinu Ventila, Metal Creva, i Samo-Čišćenje Dvojno Crijeva, Plava i Bijela

Luxe Bide Neo 185 Elite Niz Sveže Vode Non-Električni Mehanički Bide Wc Prilog sa Jakim Slavinu Ventila, Metal Creva, i Samo-Čišćenje

 
KM 13.31

Roba
Dostupno.

U Luxe Bide Neo 185 je dvostruka crijeva, sveže vode, non-električni mehanički bide prilog.
Uradi Sam Instalaciju
Bidea može biti instalirana u 15-20 minuta.Samo alat potrebne su šrafciger i ključ.Instrukcije i sve dodatke su uključeni.
Prilagodljiva da Stane Najviše Dva Komada Toalete
Prilagodljiva odgovara tablice dozvoliti da bide da se sigurno zajebao na mjesto između wc školjku i mjesto.Bidea će se zakačiti za najviše dva komada wc (gde zdjelu, a rezervoar su odvojene) i neki jednodelni toalete.
Dvostruka Crijeva Dizajn
Bidea karakteristike redovno pere crijeva i ženske crijeva.
Crijeva Čuvar Ulaza
U higijenski crijeva čuvar ulaza osigurava bide je uvijek spreman za čist.Čuvar vrata se otvaraju za pristup crijeva.
Koji Se Uvlace Bradavice Ostati Čist
U bradavice samo kap ispod čuvar ulaza kada bidea je koristio.Kada voda je isključen, sa bradavice automatski povuci za higijenski skladište.
Zgodno Crijeva Čišćenje Karakteristika
Dok bidea je dizajniran da zadrži koji se uvlace bradavice čist, ovaj model također ima čišćenje osobinu da temeljito ispiranje bradavice.
Aktiviraj i Prilagoditi Pritisak Vode je Lako
I nenametljiv kontrolnoj tabli se nalazi i ulaštio silver polugu to omogućava korisnik da aktivira i prilagoditi pritisak vode.Drugo dugme promjene crijeva izbor i aktivira crijeva čišćenje film.
Kvalitet Izgradnju i Komponente
Neo bidets, kao kvalitet slavine i showerheads, koristi visokog pritiska ventile sa metala ili keramičke jezgru.Pletenom čelika creva su uključeni povezati bide da izvor vode.Ove stvari, meč standard U. s cijevima veličina.
Dodatne Detalje
Proizvod dolazi sa 18 mjesec proizvođač je garancija.Luxe Bide je registrirani zaštitni znak od 2 Go Proizvoda, LLC.


Detalji

Izbor kupaca